Servicii Funerare

Servicii funerare • Pompe funebre • Servicii funerare Bucuresti • Pompe funebre Bucuresti 

 
 

Casa Funerara
ALECU

 
 
Acasa Despre noi Servicii Sicrie Transport / Repatrieri Aranjamente florale Pentru clienti
 
 
non stop

 Mobil (Vodafone): 0720.033.564
 Mobil (Cosmote):  0766.851.027
Adrese magazine:
AGENTIA 11 IUNIE
Str. 11 Iunie nr. 34, sector 4, Bucuresti (zona Parcul Carol, Primaria Sectorului 4, Mitropolie)
Vezi harta ...
AGENTIA SCORUSULUI
Str. Scorusului nr. 2-4, sector 4, Bucuresti (zona Piata Sudului, Big Berceni)
Vezi harta ...

PENTRU CLIENTI

      Ce aveti de facut atunci cand va confruntati cu un deces,in cazul in care nu apelati la noi sau la o alta firma specializata:
- Sunati medicul de familie, sau serviciul de urgenta 112, si cereti constatarea decesului.  Dupa 24 de ore din momentul decesului veti obtine acest certificat.
           In cazul in care cadavrul a fost gasit, moartea a survenit in urma unui accident sau ca urmare a unor acte de violenta anuntati de urgenta si politia.
           In acest caz nu atingeti si nu mutati obiectele sau cadavrul pana la sosirea autoritatilor.
- Apelati la un medic legist sau la personal sanitar avizat pentru imbalsamarea decedatului. Asigurati-va ca aveti si certificatul de imbalsamare. Conform legislatiei in vigoare imbalsamarea este obligatorie.
- Cu aceste 2 certificate si cu   -buletin identitate decedat, certificat nastere, certificat casatorie si buletin declarant se merge la primaria sectorului pe raza caruia a survenit decesul pentru obtinerea certificatului de deces si a adeverintei de inhumare. In cazul in care decesul a survenit inainte de implinirea varstei de 60 de ani in cazul barbatilor este necesar si livretul militar.  Daca din momentul decesului si pana la declararea lui au trecut mai mult de 3 zile aveti nevoie si de un aviz al procuraturii. Acest aviz va este necesar si in caz de accident, moarte prin violenta sau in cazul gasirii unei persoane decedate.

Cu certificatul de deces, adeverinta de inhumare, certificatul de imbalsamare si buletinul declarantului mergeti la Directia de Sanatate  Publica si obtineti autorizatia de depunere la capela, la crematoriu sau pentru transport.                                                     Preluare si pregatire decedat  in sala de imbalsamare proprie  ! 

In cazul în care doriţi să aflaţi preţurile practicate pentru serviciile afişate pe site, vă rugăm să ne adresaţi solicitările dumneavoastră, la adresa de mail: adrianautvineant@yahoo.com   sau la telefon:  0720.033.564  

Vă mulţumim pentru înţelegere.


Exemple de preturi practicate de catre societatea noastra:
Sicriele din lemn pornesc de la 700 ron complet echipate cu cruce inclusa, ele sunt echipate cu lenjerii de cea mai buna calitate, in cazul in care doriti o lenjerie mai modesta pretul poate fi mai mic.
Un sicriu decent  complet echipat si cruce inclusa intre 800 si 1000 ron.
Coliva 35 ron per kg.
Capetele(2 buc) +sticla de vin+sticla de vin cu ulei 50 ron.
Un prosop 50/90 cm bbc100% 15 ron.
Batista pregatita cu banut si lumanare 3 ron bucata.
Pentru inmormantarile in baza talonului de pensie. se calculeaza costul fiecarui produs/serviciu in parte si diferenta se restituie familiei! 
 

 Servicii funerare • Pompe funebre • Servicii funerare Bucuresti • Pompe funebre Bucuresti